Välj en sida

Inredningsbutik Hässleholm

Elsas Hörna

För den inredningsintresserade

Varmt välkommen till Elsas Hörna! I vår inredningsbutik hittar du ett brett sortiment av inredning. Det finns inredning från olika märken, bland annat Miljögården, Yankee Candle och Majas Cottage. I vårt breda sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, porslin och textiler med mera. Då butiken ligger i Landskrona välkomnar vi även er från närliggande områden, så som Hässleholm och andra närliggande städer. Självklart välkomnar vi er från övriga delar av landet också.

Bortsett från inredning har vi även perfekta alternativ när du blir bortbjuden och vill ha med dig någon liten present. Vi har smakfulla alternativ från The Spice Tree, Emmas skafferi, Gränna knäcke, och Gooslanders tryfflar med flera. Du hittar bland annat skorpor, lemonad, kryddor och tryfflar. Detta blir snyggt inslaget med cellofan, den perfekta presenten när du blir bortbjuden eller vill överraska någon med något gott.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några som helst frågor.

Inredningsbutik Hässleholm

Vår inredningsbutik

Är du intresserad av inredning och befinner dig i eller i närheten av Hässleholm, har du kommit helt rätt. Vår inredningsbutik har inredning i alla dess former. Vare sig du är ute efter ljuslyktor eller porslin har vi förhoppningsvis något för dig. Välkommen in i en trevlig atmosfär fullt med inredning.

Märken & Produkter

Hos oss hittar du ljus, doftpinnar och doftoljor från bland annat Klinta, Kringle Candle, Durance. Är du mer intresserad av ljuslyktor, textiler, skärbrädor eller porslin har vi produkter från Majas Cottage. Dessutom har vi inredning från Affari, Miljögården och Ib Laursen med flera. 

Kundkontakt

Som arbetare i en inredningsbutik är det viktigt att hålla en god kontakt med kunderna. Att kunna ge dem den hjälpen de behöver när de kommer till oss och så vidare. Det kan vara svårt att hitta rätt produkter och därför hjälper vi dig gärna att hitta precis det du är ute efter.

Vill ni veta mer?