Välj en sida

Kläder

Klädbutik för dig i eller i närheten av Landskrona, eslöv, Kävlinge eller Svalöv

Utöver all inredning som du kan hitta hos oss har vi även ett stort utbud av kläder. I vår klädbutik i Landskrona hittar du huvudsakligen danskdesignade kläder från bland annat Cream, KAFFE och Culture. Vi vänder oss till dig som befinner dig i eller i närheten av Landskrona, Eslöv, Svalöv eller Kävlinge. Vi har allt från byxor till blusar och jackor. Dessutom har vi accessoarer, så som örhängen, väskor och hårspännen. Den perfekta detaljen för att få en komplett outfit.
I vårt breda sortiment hittar ni kläder i olika färger, former och material. Förhoppningsvis kommer du hitta något som passar dig helt perfekt. Skulle du behöva hjälp med att hitta rätt kläder och storlek under ditt besök hjälper vi mer än gärna till.

Med tanke på att vår klädbutik ligger i Landskrona kan vi även välkomna er från närliggande områden, så som Kävlinge, Svalöv och Eslöv med mera.
Skulle du vara intresserad av att se mer av kläderna som vi erbjuder kan du kolla in vår facebook och instagram. Där uppdaterar vi allt oftare med nyheter och erbjudanden vi har på kläderna.
För de minsta har vi även en bebiskollektion. Det finns även gosedjur och leksaker för barnen.
Är det här något som intresserar dig i exempelvis Landskrona, Eslöv, Kävlinge eller Svalöv välkomnar vi dig in i vår klädbutik.

Vill ni veta mer?